De Tre Bukkene Truse


Eventyret om De tre bukkene truse.

 

Det var en gang tre geiter som skulle til seters for å gjøre seg feite… Nei vent, det er den gamle utgaven. Det var en gang tre geiter som skulle til butikken for å kjøpe nye truser! Sånn, det hørtes bedre ut!

🐐🐐🐐🩲🩲🩲I løpet av et år bruker en gjennomsnittlig geit 33 gressedøgn på å plukke ut riktig undertøy, henge det fra geitehornene som om det var ørepynt, sy truser om til kapper eller blyantpenal, og andre truserelaterte aktiviteter.

Vi fokuserer alt for ofte på at de er flinke til å gomle i seg setersgress og bli gode og runde, og alt for sjeldent på hvor flotte de blir i sennepsgule speedos eller hvite, bordede silkeboksere. Vi henger oss opp i reisen til seters, mens reisen til trusebutikken … den glemmer vi fullstendig.

Ikke Sveinung Oppegaard og Snipp Snapp Snute-gjengen. Vi bringer fokuset tilbake dit det hører hjemme: Troll, Truserøsk, Tapre Trusebukker og annet Tull.

Kos dere med eventyr!

Tusen takk til alle lytterne våre! Om du vil støtte Snipp Snapp Snute, kan du gjøre det ved å gi oss 5 stjerner på Apple Podcasts, følge oss på Spotify eller snakke om oss på sosiale medier med #snippsnappsnute!

Ta gjerne kontakt med oss for å få lest opp ditt favoritteventyr, på facebook.com/snippsnappsnute.pod,

instagram.com/snippsnappsnute.pod

eller på mail, snippsnappsnute.pod@gmail.com.

-Snutene!