Hvem er vi?


 “Det var en gang en podcast, der gamle og nye, spennende og morsomme eventyr og fortellinger ble fortalt på måter som du aldri har hørt makan til.…”

Høytlesning er bra for språkforråd, fantasi og utvikling, så Snipp Snapp Snute kan være sunt å høre på… men først og fremst er det morsomt, tullete, og litt rampete!

«Den som leker som liten, får en rikdom inni seg som man kan øse av hele livet. En verden som gir styrke om livet blir vanskelig. Et sted man kan ty til i motgang og sorg», Astrid Lindgren. 

Hvem står bak Snipp Snapp Snute? Det er ingen ringere enn denne gjengen! 

Sveinung drar dere sikkert kjensel på med én gang der har står i mariusgenseren og smiler som om han har vunnet kongsdattera og halve kongeriket. Ikke så rent ulik Askeladden, denne Sveinungen vår! Skal tro om han har blei?

Jenta til høyre heter Monica og det er hun som har tegnet all den fine Snipp Snapp Snute-kunsten. Episodecovere, logoer og griser og ulver attpåtil! Om vi er stolte over å ha henne med på laget? Stoltere enn han som slo trollet i kappeting!

Mannen med krona er ikke bare kongen over Snipp Snapp Snutes strategi, han har også animert alle de flotte videoene som kommer sammen med episodene våre hver uke. For de av dere som har trukket på smilebåndet over Snipp Snapp Snutes nyhetsbrev og lurt på hvem ordsmeden vår er, hils på Brage!

Jenta som peker ut podcastens stategiske kurs er Lisa. Hun sørger for at Snipp Snapp Snute når frem til deg, og at alle dine eventyrønsker når frem til Sveinung! Hun har også lovet å se til at alle tegninger dere sender oss av troll, bønnestengler og magiske skip blir hengt opp på Sveinung sitt kjøleskap!

Ulven, grisen og elgen har sneket seg med. Vi vet ikke hvor de kom fra, men de har jaggu kommet seg inn i hvert eneste bilde vi knipset av teamet! Vi lurer spesielt på hvem elgen er! Han er jo ikke med i noen av eventyrene!?!


Har du noen spørsmål til Snuteteamet?
Vet du kanskje hvor elgen kommer fra? 

Send oss en epost, da vel!