Nå kommer Snutebøkene!


Bøkene Keiserens nye klær og De tre små griser som skulle reise til Mars av Snipp Snapp Snute

Hipp hurra! Juba Juba! Det er juleaften, 17. mai og bursdag på én gang nå som vi endelig kan fortelle dere at SNIPP SNAPP SNUTE BLIR BARNEBØKER!

Keiserens krone

Keiserens nye klær

Vi har teamet opp med selveste Egmont, og bokeventyret starter med en keiser…

…som elsket nye, vakre klær. Han brydde seg ikke om dyre hester, lekeland eller sjokoladefabrikker. Han ville bare kjøpe nye klær og sprade rundt og vise seg frem i dem. En dag så et par skurker muligheten til å lure ham…

I Snipp Snapp Snutes første barnebok, Keiserens Nye Klær, møter du en kjent eventyrkarakter i ny habitt. Boken er illustrert med den samme streken som har fulgt barnas egen podcast fra dag én, og historien fortelles —som vi alltid sier på luften —på Snutemåten!

Utdrag fra boken om Keiserens nye klær av Snipp Snapp Snute

De tre små griser som skulle reise til Mars

Neste bok i Snuteserien er en Snipp Snapp Snute-original: De tre små griser som skulle reise til Mars.

De tre små griser har nye utfordringer! De drømmer om å komme seg til verdensrommet (som Grynt Armstrong før dem), men det er ikke bare-bare å snekre sammen en romrakett av plankerester og gaffateip!

I denne boken får du se både griser og ulver i en verden du aldri har sett dem før. Boken er basert på en av våre mest populære episoder!

De tre små griser som skulle reise til Mars av Snipp Snapp Snute

Hvis Snipp Snapp Snute gir deg og dine verdi i hverdagen, betyr det kjempemye for oss om du vil kjøpe bøkene våre! Et godt boksalg symboliserer til bokbutikkene at vi er verdt å satse på og gir oss muligheten til å slippe flere bøker, som videre gir oss muligheten til å fortsette og lage podcast, utvikle Snuteuniverset og lage eventyrlig underholdning for barn i mange år fremover! Tusen takk for tilliten og støtten!

Detaljer fra boken Keiserens nye klær
De tre små griser

Hva gjør Snutebøkene spesielle?

Snutebøkene er skrevet på samme blanding av kjærlighet til folkeeventyrene og moderne, rampete vri som har gjort Snipp Snapp Snute til Norges største barnepodcast.

De er skrevet for høytlesning (av forfattere som lever av å lese høyt!) og illustrert for at barna skal kose seg med dem alene (av småbarnsforeldre som drømmer om å få gå på do i fred!)

Bøkene er også ment som en bro til en eventyrverden som tusenvis av unger i Norge har hørt - men aldri før sett! Med Snutebøkene kan barn og foreldre utforske Snipp Snapp Snutes univers på en helt ny måte sammen!

Sider fra boken Keiserens nye klær fra Snipp Snapp Snute

Romskipene til ulven og de tre små grisene fra boken De tre små griser som skulle reise til Mars