Nå kommer Snutebøkene!


Barneboken Keiserens nye klær av Snipp Snapp Snute

Hipp hurra! Juba Juba! Det er juleaften, 17. mai og bursdag på én gang nå som vi endelig kan fortelle dere at SNIPP SNAPP SNUTE BLIR BARNEBØKER!

Hvem hadde trodd at vi skulle komme hit da fire småbarnsforeldre valgte å slippe sin første podcastepisode under lockdown våren 2020?

Keiserens krone

Nå har vi teamet opp med selveste Egmont, og bokeventyret starter med en keiser…

…som elsket nye, vakre klær. Han brydde seg ikke om dyre hester, lekeland eller sjokoladefabrikker. Han ville bare kjøpe nye klær og å sprade rundt og vise seg frem i dem. En dag så et par skurker muligheten til å lure ham…

I Snipp Snapp Snutes første barnebok, Keiserens Nye Klær, møter du en kjent eventyrkarakter i ny habitt. Boken er illustrert med den samme streken som har fulgt barnas egen podcast fra dag én, og historien fortelles —som vi alltid sier på luften —på Snutemåten!

Utdrag fra boken om Keiserens nye klær av Snipp Snapp Snute

Alle som forhåndsbestiller får signert utgave (og rabattert pris)!
Forhåndsbestilte bøker leveres innen 20. februar.

Vi feirer med åpen lyttestund søndag 13. februar kl. 12.00!


Hvis Snipp Snapp Snute gir deg og dine verdi i hverdagen, betyr det kjempemye for oss om du vil forhåndsbestille boken vår! Et godt forhåndssalg symboliserer til bokbutikkene at vi er verdt å satse på og gir oss muligheten til å slippe flere bøker, som gir oss muligheten til å fortsette og lage podcast, utvikle Snuteuniverset og lage eventyrlig underholdning for barn i mange år fremover! Tusen takk for tilliten og støtten!

Detaljer fra boken Keiserens nye klær

Hva gjør Snutebøkene spesielle?

Snutebøkene er skrevet på samme blanding av kjærlighet til folkeeventyrene og moderne, rampete vri som har gjort Snipp Snapp Snute til Norges største barnepodcast.

De er skrevet for høytlesning (av forfattere som lever av å lese høyt!) og illustrert for at barna skal kose seg med dem alene (av småbarnsforeldre som drømmer om å få gå på do i fred!)

Bøkene er også ment som en bro til en eventyrverden som tusenvis av unger i Norge har hørt - men aldri før sett! Med Snutebøkene kan barn og foreldre utforske Snipp Snapp Snutes univers på en helt ny måte sammen!

Sider fra boken Keiserens nye klær fra Snipp Snapp Snute

Alle som forhåndsbestiller får rabattert pris og signert utgave!
Forhåndsbestilte bøker leveres innen 20. februar.